RODZAJ OBRÓBKI krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.
CHARAKTERYSTYKA umożliwia przygotowywanie od 20 do 400 porcji dziennie.
półokrągły podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami.
automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów.
podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.
dostępny podajnik do krojenia pod kątem - patrz akcesoria
dzięki zastosowaniu pochyłej konstrukcji podajnik i dźwignia dociskowa znajdują się na wygodnej wysokości, zapewniając ergonomiczną pozycję w trakcie obsługi urządzenia.
metalowe lub wykonane z acetalu albo poliuretanu tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia.
uchwyt z tyłu ułatwia przenoszenie.
jedna prędkość.
MATERIAŁY obudowa urządzenia i podajnik wykonane są z metalu
Wymiary (mm) : 425 x 215 x 495
Pojemność (l) : podajnik: 1,65
Zasilanie el# (V/Hz) : 400 V /3N/ 50 Hz
Moc (kW) : 0,25
Kod : 1504
Wydajność (kg/min) do 5
:
Instrukcja urządzenia:
Pobierz
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.