RODZAJ OBRÓBKI krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.
CHARAKTERYSTYKA umożliwia przygotowywanie od 500 do 3 000 porcji dziennie.
kompletny system przygotowywania żywności, pozwalający na maksymalnie szybkie przetwarzanie różnych surowców, przy zachowaniu ergonomii i maksymalnym zredukowaniu wysiłku fizycznego.
przystawka do ciągłego podawania umożliwia ciągłe krojenie ziemniaków, cebuli, pieczarek itp.
pneumatyczna przystawka dociskowa do automatycznego podawania kapusty, sałaty, sera, marchwi i innych artykułów spożywczych wymagających dociskania przy podawaniu.
silny dźwigniowy ręczny podajnik dociskowy do łatwego przygotowywania artykułów wymagających docisku przy podawaniu – jak kapusta, marchew, ser itp.
podajnik tulejowy z czterem tulejami o różnej średnicy umożliwia ciągłe krojenie ogórków, porów, pomidorów, owoców cytrusowych itp.
automatyczna funkcja uruchamiania/zatrzymywania pozwala na szybkie i bezpieczne podawanie.
metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany
lub zaostrzenia.
dwa koła umieszczone z tyłu i uchwyt z przodu umożliwiają łatwe przenoszenie.
model podłogowy.
MATERIAŁY obudowa urządzenia, cylindryczne podajniki i przystawki wykonane są ze stali nierdzewnej.
Wymiary (mm) : 715 x 580 x 1210 - 1690 (zależnie od konfiguracji)
Pojemność (l) : cylinder: 9
Moc (kW) : 1,5
Prędkość (obr#/min) : 200 / 400
Wydajność (kg/min) : do 40
:
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.