Producent: YATO
Dostępność: Dostępny
Czas wysyłki: 24 godziny
Koszt wysyłki: od 0,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier - 0,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł
Numer katalogowy: YG-05275
Stan magazynowy:
Kod EAN: 5906083030284
Stan produktu: Nowy
Gwarancja: 12 miesięcy
Stół chłodniczy 2-drzwiowy marki YATO YG-05275 z blatem roboczym z marmuru oraz nadstawką.
Stół chłodniczy do pizzy o wymiarach 900x700x1075mm ma pojemność komory 240L. Przeznaczony jest do przechowywania żywności w zakresie temperatur +2~+80C.
Idealnie nadaje się do wszelkiego typu punków gastronomicznych do przygotowywania pizzy czy sałatek.
Obudowa zewnętrzna i wewnętrzna wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej SS201 gwarantuje elegancki wygląd, a jednocześnie jest bardzo łatwa w utrzymaniu w czystości.
Dolny agregat chłodniczy marki Zanussi o mocy 170W wykorzystuje czynnik chłodniczy R600a dedykowany do pracy w 4 klasie klimatycznej, przy maksymalnej temperaturze otoczenia 300C i wilgotności względnej 55%. Zasilany jest prądem o napięciu 220-240V ~50Hz. Elektroniczny sterownik z cyfrowym wyświetlaczem temperatury.
Urządzenie posiada chłodzenie statyczne z obiegiem wymuszonym wentylatorem oraz funkcję automatycznego odszraniania.
Model z samozamykającymi się drzwiami z wygodnymi uchwytami do otwierania. Na każde drzwi ma w zestawie po 1 półce rusztowej powlekanej PVC o nośności max 40kg - przy równomiernym obciążeniu. Umożliwia przechowywanie pojemników GN 1/1.
Masywny blat z marmuru umożliwia przygotowywanie potraw i jest bardzo łatwy w czyszczeniu i utrzymaniu w czystości.
Góryny otwór przeznaczony na pięć pojemników GN1/6 o głębokości max 150mm, które umożliwiają przechowywanie różnego typu dodatków i składników do pizzy czy sałatek. Pojemniki nie wchodzą w skład zestawu.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.