RODZAJ OBRÓBKI krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.
CHARAKTERYSTYKA umożliwia przygotowywanie od 50 do 800 porcji dziennie.
cylindryczny podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami.
automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów.
podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.
wyjątkowo mocna dźwignia dociskowa umożliwia łatwe przetwarzenie nawet większych produktów oraz produktów wymających nacisku przy podawaniu, takich jak kapusta, marchew, ser, itp.
dzięki zastosowaniu pochyłej konstrukcji podajnik i dźwignia dociskowa znajdują się na wygodnej wysokości, zapewniając ergonomiczną pozycję w trakcie obsługi urządzenia
uchwyt dźwigni dociskowej „Hallde ErgoLoop” w kształcie pętli dookoła cylindrycznego podajnika pozwala na wygodne i ergonomiczne operowanie dwiema rękami.
metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia.
solidny uchwyt z tyłu urządzenia i uchwyt przy wylocie umożliwiają łatwe i bezpieczne przenoszenie urządzenia.
model stacjonarny
jedna prędkość.
MATERIAŁY obudowa urządzenia i podajnik wykonane są z metalu.
Wymiary (mm) : 450 x 285 x 586
Pojemność (l) : podajnik: 4
Zasilanie el# (V/Hz) : 400 V /3N/ 50 Hz
Moc (kW) : 0,55
Kod : 25021
Wydajność (kg/min) do 8
:
Instrukcja urządzenia:
Pobierz