Przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na smażeniu. Procesy prowadzone przy wykorzystaniu energii elektrycznej Linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej Oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne Przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii nowoczesny design ergonomiczne pokrętła panel przedni grawerowany laserowo kontrolki pracy oraz zasilania system zabezpieczający urządzenie dostępny z panelu sterowania zakres temperatur do 190°C system „zimnej strefy” zabezpieczenie odcinające zasilanie po wyjęciu grzałki ruchome elementy grzewcze ułatwiające czyszczenie bezpieczny spust frytury możliwość montażu na podstawie szkieletowej otwartej lub podstawie z drzwiami wyposażona w 2 kosze 210x350x110 mm regulowane stopkiWysokość - H: 250 mm Głębokość - D: 700 mm Szerokość - W: 400 mm Napięcie - U: 400 V Zasilanie: prąd Pojemność - V: 20 l Moc elektryczna: 9 kW Marka: Stalgast Temperatura max.: 190 °C Ilość komór: 2 szt Linia: 700
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.